Stomerij Krommenie

Stomerij KrommenieOp zoek naar een stomerij in Krommenie? Dan bent u bij Noordertextiel aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw kleding op veilige en vakkundige manier wordt gereinigd. In onze stomerij is genoeg kennis en ervaring aanwezig om te bepalen welke behandeling uw kledingstukken, gordijnen of ander textiel nodig hebben. We reinigen uw kleding grondig en op de meest veilige manier. Dus ook voor kwetsbare kledingstukken kunt u terecht bij stomerij Noordertextiel.

Doorgaans hebt u de aangeleverde kleding binnen één werkdag weer helemaal schoon terug en dat alles tegen een zeer scherp tarief. Hebt u de kleding zeer snel nodig? Neem dan even contact op, wellicht kunnen we uw textiel met spoed reinigen.

Stomerij voor particulieren en bedrijven

De stomerij in Krommenie werkt voor zowel particulieren als bedrijven. We genieten al jaren het vertrouwen van bekende textielbedrijven als Esprit, Claudia Strater en Mexx. Of het nu gaat om een grote partij kleding of één los item, bij Noordertextiel kunt u rekenen op vakmanschap en goede service. Wij snappen dat de kleding en andere textielartikelen die bij ons binnenbrengt kostbaar voor u zijn en daarom gaan wij er op een gepaste manier mee om.

Wat stomen wij:

  • Dameskleding – bijvoorbeeld jurken, blouses en jassen
  • Herenkleding – bijvoorbeeld pantalons, kostuums en colberts
  • Woontextiel – bijvoorbeeld dekbedden en gordijnen
  • Lederen en suède kleding – bijvoorbeeld jassen
  • Andere textiel artikelen – bijvoorbeeld skikleding

Waar vindt u de stomerij?

U vindt de stomerij aan de Zuiderhoofdstraat 20 in Krommenie. Naast de stomerij kunt u hier ook terecht voor het laten herstellen en vermaken van kleding en ander textiel.

Wilt u meer informatie over de stomerij? Neem dan gerust contact met ons op.