Kledingreparatie Zaanstad

Op zoek naar een goede kleermaker in Zaanstad? Noordertextiel is al jaren het adres voor kledingreparatie in de gemeente Zaanstad. De ervaren vakmensen hebben een uitgebreid machinepark (o.a. Juki, Brother, Maier en Adler) tot hun beschikking. Zij repareren en vermaken nagenoeg elk type kledingstuk op professionele wijze. Daarom geven we garantie op alle kledingreparaties. Ook voor de reparatie van leder en suede kunt u bij ons terecht. Onze winkel beschikt over een eigen paskamer, zodat we ter plekke de kleding kunnen afspelden.

Kledingreparatie Zaanstad

Binnen twee dagen is uw kleding weer als nieuw. Snel, voordelig en goed, kies daarom voor kledingreparatie door Noordertextiel. Hebt u hele specifieke wensen? Wij staan voor u klaar met gedegen advies.

Wij repareren onder andere de volgende kleding:

  • herenkleding
  • dameskleding 
  • kinderkleding
  • galakleding

We herstellen kleding voor particulieren en voor bedrijven. Bijvoorbeeld voor kledingwinkels als WE, Olivia Fashion en Claudia Strater.

Knopen

Knopen van uw jas en u heeft de knopen niet kunnen bewaren? Dat hoeft zeker geen probleem te zijn, want wij hebben een grote diversiteit aan knopen op voorraad. Ook het toevoegen van extra knoopsgaten of het vervangen van een rits kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakkundige kledingreparateurs van Noordertextiel.

Spoed kledingreparatie

Hebt u met spoed een herstel van een kleding stuk nodig? Neem dan even contact op, vaak kunnen de klus nog inplannen. Naast kledingreparatie kunt u ook bij onze winkel in Zaanstad terecht voor stofferingen en het vermaken van gordijnen. 

Hebt u nog vragen over onze kledingreparatie diensten of een speciaal verzoek? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.