Kledingreparatie Krommenie

Kledingreparatie KrommenieU heeft een kledingstuk dat u nog wilt blijven dragen, maar er is helaas iets kapot gegaan? Kom voor vakkundige kledingreparatie naar Noordertextiel in Krommenie, reeds vele jaren het juiste adres voor het herstellen en vermaken van kleding. Bij Noordertextiel wordt uw kleding op professionele wijze gerepareerd tegen een zeer schappelijk tarief.

Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe rits in een pantalon of het repareren van een lederen jas, bij Noordertextiel weet u zeker dat de kledingreparatie wordt uitgevoerd door een ervaren vakman die beschikt over de juiste apparatuur. Ook voor hele specifieke wensen en maatwerk kunt u bij ons terecht.

Wij staan voor vakwerk, daarom krijgt u op al onze kledingreparaties standaard zes maanden garantie.

Kledingreparatie in twee dagen

Normaal gesproken maken wij uw kleding binnen twee dagen helemaal in orde. Mocht u voor bijvoorbeeld een feestje of speciale gelegenheid wat meer haast hebben, dan is het meestal wel mogelijk om de kledingreparatie met spoed uit te voeren.

Zakelijke klanten

Naast kledingherstel voor particulieren staan wij ook klaar voor zakelijke klanten. Een groot aantal kleding- en textielwinkels in de regio Zaanstad kiest al jaren voor professionele kledingreparatie door Noordertextiel.

Reparatie ander textiel

Naast het repareren van kleding is Noordertextiel het juiste adres voor het repareren van ander textiel zoals gordijnen, meubeltextiel, textiel voor gebruik op boten en tentzeilen. Alles handig onder één dak.

 

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u specifieke wensen op kledinggebied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.