Bootkussens Zaanstad

Bootkussens ZaanstadU wilt extra comfort tijdens het varen? Noordertextiel is het adres voor het op maat maken van bootkussen in Zaanstad en omgeving. Of u nu op zoek bent naar kussens voor in de kajuit of voor op het dek, wij vervaardigen de bootkussens volledig naar uw wensen. Ook qua vullingen en afwerking van uw bootkussens hebben we een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Kortom, u krijgt kussens die qua kleur en afmetingen precies passen bij de inrichting en de uitstraling van uw boot. We werken altijd tegen bijzonder schappelijke tarieven.

Materialen bootkussens

U kunt er vanuit gaan dat de bootkussens worden gevuld met degelijke en duurzame materialen (hoogwaardige schuimvulling), zodat ze lang meegaan en mooi in vorm blijven. Wij gebruiken onder andere de volgende schuimrubbersoorten, variërend in dikte van 2 tot en met 18 centimeter:

  • SG-35 
  • SG-30
  • SG-25
  • Nasa 50M

Stoffen bootkussens

Ook voor de buitenkant worden hoogwaardige stoffen gebruikt. Als u dat wilt, worden de bootkussens voorzien van een waterafstotende stof, zodat ze bestand zijn tegen het wisselvallige Hollandse weer. Een afwijkende vorm, een bijzondere kleur of apart dessin, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Kom daarom een keer langs in onze winkel in Zaanstad, dan kunt zich goed laten adviseren en verschillende stalen bekijken. Naast bootkussens kunt u bij ons ook prima terecht voor het laten vervaardigen van boot- en dekzeilen.

Kosten bootkussens

De kosten van bootkussens zijn onder andere afhankelijk van de vulling, de stof en de omvang. Wilt u weten wat de kosten voor uw kussens zullen zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.